Pravdou je, že bude lepší se obrátit na profesionální firmu, protože týpci jako je jackbrno se tu jen předvádí snad proto, aby oslnil stejně neochotné rádobychytráky jako je on sám. Snad abychom si všichni řekli
"...ten jackbrno - to je ale machr co? Ten to tomu BFU nandal co?" Raději zaplatím někomu kdo to umí, než se tu trápit s jackbrno, který ani neví co to veřejná IP je, neví, že je možné komunikovat ven/dovnitř s přístroji v domácí síti zvenčí. (sdílená pocha, TeamViewer, Skype, WhatsApp...a pod.) A to i bez nějaké zpoplatněné údajně "veřejné" IP.
Pak nakonec z toho machra vylezlo, že si mám porovnat tu IP (veřejnou), kterou mi ukáže
http://it.cestuji.info/mojeip.php s WLAN. Když mu dám screeny jednotlivých menu z routeru, aby mi poradil kde to je a co mám udělat, tak mi vynadá, že sem dávám obrázky. Zkrátka machr.
Takže shrmuto:
Obracím se tedy teď na servis a nechám si udělat kompletní zabezpečení objektu se 4mi kamerami. Původně jsem si myslel, že s vaší pomocí zkusím rozchodit jednu kamerku (má pohybové čidlo, alarm, duální audio, noční vidění) a pak přidám stejné kamery na další místa.