od pepe44 12. 10. 2022 11:02
Asi som mal dobré heslo. Ja som sa cez mobil prihlasoval automaticky, do emailu som sa takto dostať vedel a bol som tam pred tou akciou, čo som opísal, ale keď som tú akciu urobil, tak som sa už znovu prihlásiť nevedel. Poviem to asi takto. Keď som bol v svojich emailoch na mobile, tak sa my pri každej akcii (otvoriť email, posunovanie prstom, atď) dole, maličkými písmenami objavovala správa "Vaše prihlasovacie údaje sa zmenili, vmažte schránku a prihláste sa znovu" (už si úplne presné znenie nepamätám a bolo to tiež po Česky). Tak som myslel, že sa tam nezobrazujú nové emaily, práve z tohto dôvodu, a tak som schránku (cez mobil) vymazal, spýtalo sa ma či chcem naozaj schránku vymazať a potvrdil som ANO, ale potom som sa už znovu prihlásiť nevedel. Neboli tam žiadne varovania, že touto akciou si vymažete všetky emaily alebo tak niečo, tak som si myslel, že sa to len týmto spôsobom odhlásim z mobilnej aplikácie a nalogujem sa naspäť normálnym spôsobom a je to ale nie. Skúšal som písať suportovy ale zatiaľ neodpísal a neviem kde sa mi vlastne ozve. A ešte. Ak som si tú schránku naozaj vymazal, tak dá sa to nejako vytiahnuť z "koša"? Ako vo vymazaných fileoch v compe?