Ahoj,
za symbolickou částku jsem si koupila PC na práci doma. Internet, psaní, sociální sítě, youtube. Nic dalšího nedělám na tomto PC. Má skvělou spotřebu...
Bohužel speedfan, ale ani FANControl mi nezobrazuje kromě nějaké Quadro K2200 otáčky ventilátorů.
V PC je jeden 120mm, nasávací. Ale je tam i nějaký 80mm který dle mého má přes 3000 otáček...když kliknu na youtube tak mi to přijde jak když se z relativně tichého PC stává letadlo. Je to fakt nepříjemný...tohle normální ventilátor nemůže dělat. To se děje vždy při zatížení PC a pak to najednou utichne a je krásně tichý...
Existuje nějaká SW cesta jak tenhle problémovej ventilátor "zkrotit" ? Je to 4 PIN...ale jeho velikost je nestandarní a malinká...PC jako takovej je uvnitř krásně čistý, co jsem koukala. Jde mi jen o to aby byl PC tichý...o nic dalšího mi nejde.
-- 13. 8. 2024 18:23 --
nemá žádné pevné disky, ale pouze SSD. V případě, že to lze řešit jak? Objednat mohu nějaký chladič, ale absolutně neutuším jaký...nevyznám se v tom. Třeba jen stačí něco, někde nastavit?
-- 13. 8. 2024 18:44 --
32GB GB RAM DDRIII 1600MHz
Xeon NO NAME
QUADRO K2200 (NVIDIA)
1TB SSD MLC SATA III 6Gb/s (NO NAME)
500W zdroj (NO NAME)
1x 120mm FAN (No name)
1x 80mm (integrován v chladiči CPU) (NO NAME)
Víc nevím...