[PHP] Hladam system fotogalerie v PHP

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod palooo 11. 6. 2006 20:06

zdravim vas,

mohli by ste mi prosim doporucit nejaky(najlepsie uplne jednoduchy system) fotogalerie v PHP, potrebujem aby uzivate mohol uploadovat obrazky a tieto sa nasledne v galerii zobrazovali

dakujem
palooo
Junior

Odeslat příspěvekod powersell 12. 6. 2006 11:38

g :idea: :idea: g l e :?: :?:
vacsina ludi ma IE;
vacsina ludi je v tom pripade vo velkom nebezpecenstve!
spisme peticiu na zachranu tych 70% ludi trpiacich pod nadvladou M$. dakujem
----------------------------------
sk8 or die, sk8 or SKAP, sk8 is gr8, just sk8 and enjoy
powersell
Junior

Odeslat příspěvekod aton 12. 6. 2006 11:58

Trotle pokud nevis tak neodpovidej vibec a ne uz odpovedi google! System na galerii je http://coppermine-gallery.net/index.php. Dost povedena jednoducha na instalaci a spravu
aton
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 6. 2006 17:00

myslim ze len chcel pala naviest trosku aby aj guglil a nie len cakal doma kto mu co poradi..
myslim ze keby guglil tak mu urcite vypadne viac moznosti ako tvoj jeden suchy link...
anonymni

Odeslat příspěvekod zero0x 13. 6. 2006 13:29

http://www.opensourcecms.com/

v lavom menu daj image galleries
zero0x
Junior

Odeslat příspěvekod sCrew 13. 6. 2006 13:38

jj, taky si myslim, ze by lidi meli nejdriv trochu hledat a pak teprve zahladat dalsi thread do fora...
http://www.hotscripts.com dalsi z mnoha moznosti kde hledat...
Quis Custodiet Ipsos Custodes? | Cogito ergo sum
sCrew
Junior

Odeslat příspěvekod Honza K. 13. 6. 2006 13:40

Googlit sice můžeme, ale často není nad osobní zkušenost a k tomu právě diskuze slouží ;-). Takže prosím - zbraně dolů :-).

Také mám velmi dobrou zkušenost s Coppermine, pokud je k dispozici PHP s databází, není co řešit.
Honza K.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sCrew 13. 6. 2006 13:56

Honza K. píše:Googlit sice můžeme, ale často není nad osobní zkušenost a k tomu právě diskuze slouží ;-). Takže prosím - zbraně dolů :-).

Také mám velmi dobrou zkušenost s Coppermine, pokud je k dispozici PHP s databází, není co řešit.z/quote]

Mas samozrejme pravdu, ale daleko "spravnejsi" dotaz by mel znit: "nasel jsem si na webu php script 'blah blah' a chtel znat vase zkusenosti, nebo mi poradite jiny?"

Takhle bych si predstavoval rozumny dotaz ja. Nejdriv bych hledal, nasel si neco co by se mi libilo a pak bych se ptal na nazory a zkusenosti... pokud bych to potreboval... ;)
Quis Custodiet Ipsos Custodes? | Cogito ergo sum
sCrew
Junior

Odeslat příspěvekod Vebloud 13. 6. 2006 14:20

On by stačilo i hledat tady na fóru. Stejný dotaz s etu řešil xkrát. Mimo jiné byl často posílán na domény a servery.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel