Existuje nějaký program pro Linux se kterým je možné stáhnout videa ze Stream a youtube? Nebo lze ty videa stáhnout bez programu?
Děkuji všem
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
decried píše:V debiane (ubuntu ...) je balik youtube-dl. Skus.
Stream ide stiahnut cez wget.
Baker 20 píše:decried píše:V debiane (ubuntu ...) je balik youtube-dl. Skus.
Stream ide stiahnut cez wget.
To bych,ale musel stahovat jinej operační systém? Slyšel jsem, že Ubuntu je operační systém. y/quote]
Baker 20 píše:Existuje nějaký program pro Linux se kterým je možné stáhnout videa ze Stream a youtube? Nebo lze ty videa stáhnout bez programu?
Děkuji všemu/quote]
To čo ti radia ostatní ide tiež, ale myslím že lepšia cesta je VideoDownloader do Firefoxu. Ovšem bolo by fajn napísať aký Linux máš.
xquote="cinan"]
Najprv si musis ujasnit pojmy skus http://tutorialy.root.cz/vyber-distribu ... oji-linux/ a google obecne. Imho vseobecne plati asi toto: pre zaciatocnika je najlepsia distribucia ubuntu (hlavne pre forum.ubuntu.cz a wiki.ubuntu.cz), pripadne opensuse a mandriva
Baker 20 píše:Existuje nějaký program pro Linux se kterým je možné stáhnout videa ze Stream a youtube? Nebo lze ty videa stáhnout bez programu?
Děkuji všemu/quote]
watterman píše:KDE? prectete si diskuzi u tohole clanku: http://www.abclinuxu.cz/blog/mhb/2007/10/18/197168
Kubuntu, je proste nedovyvinute, pro zacatecnika je urcite nejlepsi Ubuntu, taky jsem na nem zacinal, a vse potrebne pro chod linuxu a par prikazu jsem se naucil diky ubuntu foru a wiki... Pokud nejste "blbci" kteri neznaji internet jinak nez pres ikonku Internet Explorer na plose, coz urcite nejste, tak neni duvod se linuxu, pripadne ubuntu bat... postupne se veci naucite, i kdyz ja se to ucil asi s 4* preinstalovanym ubuntu, ale to jenom pro to ze jsem si hral s nastavenim graficke karty a nevedel jak to vratit zpet. ted uz vim Zkousel jsem pouze Ubuntu, takze nevim jak sou na tom ostatni distribuce... Ale pokud chcete KDE tak vyzkousejte PCLinuxOS (neb jak je ten nazev), ten se ted dostava na predni pricky oblibenosti
Baker 20 píše:Ty zde vypsané programy jsou kompatiblilní v Mandriva Linux 2008 64 bit verzi?
Který se zde uvedených programů si myslíte, že je nato stahování stoho Youtube a
Streamu nejlepší.
Děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků