Hromadné stažení WS

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 11:07

Prosím, jaký je momentálně dobrý prográmek na stahování internetových stránek hromadně? Myslím tím, abych si mohl stáhnout část tohoto diskusního fora a to například tohle: "Programy pro internet, prohlížeče webu" aby mi stáhlo vše z tohodle odvětví a pročíst si ho na PC bez netíku. Kdysi jsem zkoušel program, údajně dobrý (nepamatuju si název) bylo to ale všechno hodně děravé - vynechané topicy apod. Mockrát děkuji za rady...
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 1. 4. 2008 11:24

k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 11:38

to kernel_panic: Prosímtě, a který z těchto programů je u tebe oblíbený, jednoduchý a dělá dobře to, co po něm chceš? Pokud možno s češtinou. Díky...
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 1. 4. 2008 11:45

mým oblíbeným je wget, ale pokud je pro tebe konzola jen "hnusný černý okno", zaměř se na zbylý tři, z nichž vyber dle ceny...

free download manažer je zdarma a je to víceúčelovej download manažer, nicméně stažení stránek pro offline prohlížení zvládne bezvadně...

offline explorer a teleport pro jsou placený, offline explorer čistě zaměřenej na stahování webů...

pokud používáš alternativní prohlížeče, lze použít i jejich addony...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 11:50

Díky moc za vyčerpávající odpověď. Pokusím se ohmatat ten tvůj oblíbený. Používám Firefox. Nevíš, který addon by to mohl být? :-)
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 1. 4. 2008 12:12

no tam to asi nenajdes, wget je unixova aplikacia, pre jej pouzitie musis mat nainstalovany akykolvek unix/linux...
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 12:21

Nemyslím do Firefoxu zrovna wget. Je to jedno. Zkouším teď ten: FreeDownloadManager, zadám URL této stránky: Programy pro internet, prohlížeče webu: http://forum.zive.cz/viewforum.php?f=25 stáhne mi to během pár sekund a uloží to v souboru s příponou php. Takhle jsem si to nepředstavoval, ale nejspíš něco dělám špatně, že?
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 1. 4. 2008 12:34

ano, je to potřeba dělat v sekci HTML Spider...
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 12:35

http://img182.imageshack.us/my.php?image=snmekkv5.jpg

Do tohoto řádku jsem zadal adresu z adresního řádku fora. Nebo to není URL, jak tam požadují?
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 1. 4. 2008 12:41

jsi ve špatné sekci, tohle je dialog pro stahování souborů...pro stahování kompletních webů je potřeba přejít do sekce HTML Spider, je to jedna ze záložek, ve výchozím nastavení FDM pravděpodobně skrytá v liště tabů pod [>>]
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 13:06

Díky, Kernelku. Tak jsem to tam snad našel a spustil. Stahuje to, ale závratně tam nabíhají čísla např 202/4222 To znamená, že jsem nechal velkou hloubku podstránek? (4) Chci, abych si jen přečetl topicy v této sekci, ale už třeba ne odkazy z nich. Stačí ubrat hloubku třeba na 2 nebo na 1 ? Moc mi na tom záleží. Děkuju...
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod jari 1. 4. 2008 13:29

A ještě, pokud můžu, V době stahování jsem vjel do složky, do které to vše stahuju, spustil jsem tam soubor index.htm a objevila se mi tam základní stránka tohoto fora: forum.zive.cz Přitom jsem to dal stahovat až od větve "Programy pro internet, prohlížeče webu"
http://forum.zive.cz/viewforum.php?f=25
Tak nevím...
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 4. 2008 13:33

Není lepsi používat scrapbook?Pokud mas FF nastavis si jak hluboko chces jit s odkazy-nic,1,2,3,4,5.Zaroven mas zvyraznovac editor,zachytavani jen vybranych casti atd.Osobne si delam offline kolekce uz jedině pomocí scrapbook.Multiscrapbbok-více míst kam uložit,zpětný export do html,atd atd.hodně návýkový a celkem vychytaný addons.
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 1. 4. 2008 13:59

ať použiješ cokoliv, vždy to bude jen mechanický stahování vzájemně prolinkovaných stránek do Xté vrstvy, kterou zvolíš...

nějaký teoreticky schopnější stáhnutí dynamických stránek by snad mohl zvládnout Offline Explorer, jelikož je to roky ověřenej a přímo na tohle specializovanej nástroj...
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Další stránka