Program na tvorbu PHP

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod martanc 28. 4. 2008 21:22

Chtěl bych se vás zeptat zda existuje nějaký program na tvorbu vebu v PHP něco jako je například BlueVoda Website Builder který ale na toto použít nejde líbilo by se mi něco takového na PHP protože se mi to nechce psát všechno z hlavy. Předem dík za odpověď.
martanc
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tučňák 28. 4. 2008 22:00

Neznám sice ten program co jsi uvedl, ale taky nevím co přesně chceš. Jestli si představuješ nějaký wysiwyg php editor, tak to tě asi zklamu :-) Pokud myslíš něco co ti třeba napovídá různé php funkce a třídy, tak toto třeba umí zend studio ;-)
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod martanc 30. 4. 2008 16:17

už jsem potřebnej program sehnal používám Macromedia Dreamweaver 8 a zatím my to stačí ale naopak bych potřeboval poradit jaký program na vytvoření reklamního banneru
Saxo VTS - Malé ale rychlé:-)
martanc
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Olimant 3. 5. 2008 17:06

Predpokladam, ze mas na mysli neco jako pohyblivej gif obrazek, tak to je napriklad MS GIF Animator
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod martanc 3. 5. 2008 21:45

no mnel sem namysli primo na tvorbu banneru nasel jsem trial verzi programu Banner Maker Pro 6 a chtěl bych se zeptat jestli neznáte něaký podobný free program
Saxo VTS - Malé ale rychlé:-)
martanc
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod frutisek 3. 5. 2008 22:08

zni to teda dost srandovne: program na tvorbu webu v PHP. Teď to možná ještě nechápeš, ale jak se tomu chceš věnovat, pochopíš, že na PHP je prostě jen něco ve stylu již kolegou zmíněného "napovídacího systému" Zend Studia... atd

ale kdyby to existovalo, tak už si to živě představuju :)
IMPORTOVAT/VLOZIT
- knihu návštěv
- specialni funkci co ma delat skript (nacist z myslenek v hlave uzivatele)
- databazovy system zamestnancu
- multisekcni fotogalerii

to by byla parada :)
frutisek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kikloop 7. 5. 2008 07:52

ja na PHP pouzivam HomeSite 5, je to vlastne tiez od Macromedie, teda teraz to uz asi ma Adobe :-!
Popripade vyskusaj Microsoft Visual Web developer 2008 - je to ale viacmenej na HTML, CSS a ASP
Naposledy upravil kikloop dne 7. 5. 2008 08:34, celkově upraveno 1
Nase deti sa nesmu dozvediet aku sme im pripravili buducnost..
kikloop
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pavel4335 7. 5. 2008 08:31

No já používám PSPad a vůbec si nestěžuju.
pavel4335
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tučňák 7. 5. 2008 11:11

kikloop píše:Popripade vyskusaj Microsoft Visual Web developer 2008 - je to ale viacmenej na HTML, CSS a ASP


Web developer je spíš na ASP.NET + C#..S PHP tam asi moc nepochodí..
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 9. 5. 2008 17:33

Asi nejlepší s čím jsem poslední doubou PHP psal je Eclipse s pluginem PHP Developer a JS Eclipse na JavaScript. A narozdíl od Dreamwaver je to zadarmo.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tučňák 10. 5. 2008 09:40

Tohle vypadá taky zajímavě :arrow: Eclipse PDT 1.0.3 pro vývoj PHP aplikací
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 10. 5. 2008 21:34

Tučňák píše:Tohle vypadá taky zajímavě :arrow: Eclipse PDT 1.0.3 pro vývoj PHP aplikací


To je přesně to na co jsem si nemohl vzpomenout na název. To mám je to zatím nejlepší věcička, na PHP co je zadarmo.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tučňák 11. 5. 2008 21:04

No mě to celkem zaujalo, asi budu muset vyzkoušet ;-)
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tučňák 12. 5. 2008 23:13

vebloud: Nepoužíváš náhodou v tom Eclipsu + PHP Zend framework? Plánuju, že bych se na něho přes léto podíval, aby ty aplikace v PHP taky trošku vypadaly. Právě v článku co jsem uvedl je v komentářích tuším napsáno, že ta integrace + podpora tady není, narozdíl od Zend studia (ono tak když to dělá všechno Zend ještě, aby to tam nebylo :-P ).

Osobně si myslím, že by to neměl být nějaký významný problém, fungovat by to mělo tak jako tak nebo se mýlím?
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 13. 5. 2008 11:33

Pořádně začít se ZendFrameworkem hodlám dnes nebo zítra :-) Ale žádnou integraci jsem tam nenašel.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků