Muzu potvrdit negativni zkusenost,cca pred 3 roky jsem na Pixmanii zakoupil DVD prehravac Yamada.Po necelych 2 letech /jeste v zaruce/pristroj prestal nacitat nektera media a po nejake dobe zacal stavkovat uplne. Po dotazu na Pixmanii ohledne zarucni opravy mi bylo receno,ze servis v CZ sice maji,ale oprava musi byt uskutecnena v prvnim roce stari pristroje a jelikoz se ozyvam az v roce druhem musim milou Yamadu zabalit a za nemaly obnos cca 700,-Kc /tak nejak mi vychazelo postovne/ poslat do Francie,kde bude provedena odborna oprava na ktere bude zaviset moje dalsi financni spoluucast.Pokud zavadu prohlasi jako mechanicke poskozeni,nebude mi uhrazeno postovne a jeste zaplatim praci technika,ktery to vse hodil na mne.Je jasne ,ze jsem tuto zarucni loterii dobrovolne odpiskal a Yamadu zcela zadarmo odnesl na pudu,kde sni svuj laserovy sen o daleke Francii
Nevim ,jak je to se superobchodem Pixmania dnes ,treba se tyto nedobre podminky pro zakaznika ze zahranici zlepsily,ale ja mam vuci teto firme nejakou averzi a vim,ze bych si tam asi nic neobjednal a pokud nahodou ano,tak se budu snazit zmarit pristroj ci jiny vyrobek hned prvni rok ......

-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution