Pixmania-doverihodnost

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ucho1212 25. 12. 2007 23:28

Dobry a stastny novy rok vsetkym.
Chcem sa spitat ci niekto nakupoval na pixmanii a ze cisu s nimi nejake problemy alebo naopak je s nimi najvacsia spokojnost . Mienim si odtial objednat vec nie za lacny peniaz a rozmyslam ci nebudu problemy. Diki moc.
ucho1212
Junior

Odeslat příspěvekod Gigi 25. 12. 2007 23:38

U Pixmanie se musis nejdrive pomodlit, aby vse doslo v poradku. Reklamace či vrácení peněz je běh na neskuteně dlouhou trať, skoro bych řekl, že to i většina lidí vzdá.

Také doporučuji si přečíst reklamační a dodací podmínky - ty jsou v rozporu se zákony ČR, ale co s tím uděláš, když ta firma u nás nepodniká.

Radši než přes Pixmanii bych koupil přes Ebay, máš to levnější a většinou i jistější.
Gigi
Junior

Odeslat příspěvekod Gadelat 25. 12. 2007 23:47

E6850, GF8800GT, 3GB RAM (1x OCZ 1GB, 2x Kingston 1GB), Asus Maximus Formula, WD 250GB, Seasonic 400W, 19" Asus VW198
Gadelat
Junior

Odeslat příspěvekod Epe 1. 1. 2008 13:47

jeden znamej mel zkusenost... NEGATIVNI
radsi bych sel do jinyho obchodu. Muzu potvrdit slova od "Gigi", pokud objednas modli se at je vse vpoho a nemusis reklamovat
Epe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobil-man 1. 1. 2008 15:55

hlavne ty jsi opravdu duverYhodny :)
ja jsem v tom nikdy nenakupoval, ale co pisou lidi na digiarene, tak by snad nemel byt s nima problem. Ale vyrizovani reklamace atd. je urcite slozitejsi nez v CZ obchode.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod includes 1. 1. 2008 23:21

Chtěl jsem odtamtud kupovat monitor, ale lidé na Doupěti mi to rozmluvili. Už jsem o jejich reklamacích slyšel také své. A dnes jsem četl v novinách článek o Pixmanii, jak si u ní před Vánoci lidé něco odbjednali a oni to nestihli dodat ve slíbeném termínu apod. Takže tento obchod moc nedoporučuji ...
includes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RostaD 2. 1. 2008 15:01

Muzu potvrdit negativni zkusenost,cca pred 3 roky jsem na Pixmanii zakoupil DVD prehravac Yamada.Po necelych 2 letech /jeste v zaruce/pristroj prestal nacitat nektera media a po nejake dobe zacal stavkovat uplne. Po dotazu na Pixmanii ohledne zarucni opravy mi bylo receno,ze servis v CZ sice maji,ale oprava musi byt uskutecnena v prvnim roce stari pristroje a jelikoz se ozyvam az v roce druhem musim milou Yamadu zabalit a za nemaly obnos cca 700,-Kc /tak nejak mi vychazelo postovne/ poslat do Francie,kde bude provedena odborna oprava na ktere bude zaviset moje dalsi financni spoluucast.Pokud zavadu prohlasi jako mechanicke poskozeni,nebude mi uhrazeno postovne a jeste zaplatim praci technika,ktery to vse hodil na mne.Je jasne ,ze jsem tuto zarucni loterii dobrovolne odpiskal a Yamadu zcela zadarmo odnesl na pudu,kde sni svuj laserovy sen o daleke Francii :)
Nevim ,jak je to se superobchodem Pixmania dnes ,treba se tyto nedobre podminky pro zakaznika ze zahranici zlepsily,ale ja mam vuci teto firme nejakou averzi a vim,ze bych si tam asi nic neobjednal a pokud nahodou ano,tak se budu snazit zmarit pristroj ci jiny vyrobek hned prvni rok ...... :)
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution
RostaD
Junior

Odeslat příspěvekod iv93 7. 1. 2008 20:06

Malým dětem a blbcům počítače do rukou nepatří.®
iv93
Junior

Odeslat příspěvekod RostaD 7. 1. 2008 21:54

iv93 píše:http://pixy.cz/pixynergia/2008/kdyz-vas-vyrobce-zorientuje-zaopatrte-krabici-aneb-jak-se-reklamuje-na-pixmanii/

Presne muj pripad :?
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution
RostaD
Junior

Odeslat příspěvekod uzivatelka foto 11. 1. 2008 18:13

Ja jsem u Pixmanie nakupoval nekolikrat a vzdy v pohode. Obcas doruceni dlouho trva, ale kdyz zaplatis kartou, tak to mas doma za 3 nebo dny. Jsou profesionalni a ceny fakt nemaji konkurenci!
uzivatelka foto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RostaD 11. 1. 2008 19:31

Jasne,ono o cenach,nakupu a doruceni objednaneho zbozi tu nehovorim - v teto oblasti jsem byl take spokojen,ale jakmile doslo k reklamaci,veskera euforie byla pryc :(
RostaD
Junior

Odeslat příspěvekod Tomasek1234 12. 1. 2008 17:02

0 slovy NULA
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic :)
Tomasek1234
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rudy50 7. 9. 2009 15:15

Skusensti s PIX mamvelmi zle - ako pise Gigi, pokial vsetko klapne OK, su lacni. Ale ked sa ti dostavi nejaky problem asi nepomoze ani modlit sa. Kupil som mobil Samsung - ked sa pokazil tak zaruku mohli vybavit vo Francuzsku, tu som si to zaplatil. Kupil som LCD TV, najskor nedrzali terminy, potom prisiel rozbity. Teraz setria s dopravcom kde sa stala chyba a ja som bez penazi aj bez tovaru - uz druhy mesiac a setrenie ukoncia najskor 25.9. Uz zacinam mat obavy aby som stihol Vianoce >:-(
rudy50
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dusan 8. 9. 2009 06:31

uzivatelka foto píše:Ja jsem u Pixmanie nakupoval nekolikrat a vzdy v pohode. Obcas doruceni dlouho trva, ale kdyz zaplatis kartou, tak to mas doma za 3 nebo dny. Jsou profesionalni a ceny fakt nemaji konkurenci!

No nemaji konkurenci je trochu silne tvrzeni. Zalezi jak co podle toho jake ceny se jim podarilo ziskat. Je spousta veci, ktere maji za stejnou cenu jako nase obchody a nektere maji dokonce i vyrazne drazsi. Napriklad nechapu proc vubec nabizeji komponenty pro pocitace, kdyz povetsinou je maji drazsi i nez nase normalni Alza ci Mironet.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Junior