Osobne jedu uz od v1.0 na Firefoxu, samozrejme jsem zkousel i operu, potom, co vysla free.
Nejakou chvili jsem pouzival oba, ale preci jen prechod od IE6 k FF byl mene "bolestivy" - opera si nedavala moc webu zrovna korektne.
Navic u FF jsem pouzival addony, ktere mi opera nenabidne v zakladu, napr. ad block nemela (nyni uz tam nejaky blokovani reklam tusim je), download managery... gmail notifier (ne, email opery neni to samy), IE tab a samozrejme jsem musel pripat mouse gestures, ktery me uchvatily u opery
Pak vysla v1.5 a od ty doby uz jedu jen na FF; libi se mi, jak dovedli k dokonalosti aktualizace, kdy se nemusim starat, jestli je neco novyho, ale samo si to stahne par desitek kB aktualizace.
Ostatnim taky nic necpu, ale co sleduji, tak popularita (znalost) FF je v okoli pomerne vysoka, proste lidi si o nem reknou a pouzivaji ho. Spoluzaci ve skole se taky ptali, proc tam neni FF... a uz tam maji obe ikonky IE7 i FF...
Segre jsem rekl, ze z duvodu bezpecnosti pouzivat IE6 nebude, at zkusi neco jinyho.... zvykla si na operu no