Zistenie statusu invisible na ICQ

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ScanDisk 24. 4. 2006 21:54

zdar vyskusal som Trilian SIM QIP Mirandu ICQ neviem ktory je lepsi ani to neriesim... Ide mi o to ci este existuje sposob akym zistit ci je niekto Invisible alebo nie... forum poradnu som prehliadal, riesenia su myslim neaktualne ascheka ta ruska sranda.. tym webovym rozhranim to myslim nejde nikde tam staci tam stavi v profile disablnut a nejde... skusal som aj ISee plugin v mirande tiez neuspesne
hladal som aj v zahranicnych forach ale bezvysledne... bud neaktualne alebo jednoducho zle odkazy alebo nefunkcne...
nejde mi o to niekoho skinovať alebo co ale ma to proste zaujima, chcem vediet ci sa niekto dopracoval k rieseniu nie ze to islo pred rokom ale ze mu to fici aj teraz.. pokial viem tak ICQ plata tieto veci ci nie ten Invisible mod je tam na to aby bol.. ale predsa len neda sa to nejak???
Prosim o moralnej stranke sa nevyjadrujte
dikes
nedělej vopičky...
ScanDisk
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 24. 4. 2006 22:00

Stačí samotný: ICQ Pro 2003 b 3916, aspoň mě to ukazuje neviditelný lidi s ikonou neviditelnosti ve skupině on-line uživatelů ...
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod karelX 24. 4. 2006 22:11

ano to jo, ale určitě tě mají u sebe v tom seznamu že je uvidíš i když jsou neviditelní...
dotaz je spíš o tom, zda zjistím jestli je někdo online, i když mě má nastaveného nevidět za žádných okolností..a to již nelze
karelX
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 24. 4. 2006 22:20

Jo, jde to např. v Mirandě ;-) Řeší se to tady: http://www.miranda.cz/forum/viewtopic.php?t=1942
Budeš potřebovat plugin ICQ.dll od Big Muscleho - tady je odkaz na jeho pack: http://www.home.karneval.cz/01027053/Mi ... daPack.rar :-)
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 24. 4. 2006 22:31

karelX: Nemají mě ve vyjímkách, naopak mě ještě kolikrát upozorňují, že jsou často neviditelný a přitom on-line, ale já je vidím :)
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod karelX 24. 4. 2006 22:50

X píše:karelX: Nemají mě ve vyjímkách, naopak mě ještě kolikrát upozorňují, že jsou často neviditelný a přitom on-line, ale já je vidím :)"/quote]

ted jsem si to zkusil, jakmile jsem v qip nastavil pro kontakt neviditelnost, v icq2003pro se změnil stav na of line...podle mě to nefunguje
karelX
Junior

Odeslat příspěvekod ruby 24. 4. 2006 23:03

jasne ze sa to da.. osobne som par takych programkov mal.. ale uz nemam .)
ruby
Junior

Odeslat příspěvekod karelX 24. 4. 2006 23:04

ruby píše:jasne ze sa to da.. osobne som par takych programkov mal.. ale uz nemam .)

dalo ,už nedá, sežen si ty tvoje prográmky a uvidíš
karelX
Junior

Odeslat příspěvekod ruby 24. 4. 2006 23:15

kebyze viem ako sa volali.. ;)
ruby
Junior

Odeslat příspěvekod PG 24. 4. 2006 23:25

Xlapi ten co tu radil ma pravdu s tym big musclem , ak neveris tak mu napis sak je to vas krajan , v pohode ti staci len ten plugin ICQ.dll s jeho stranky , a krasne ti najde seckych co su invisible , este ti ich aj popup vyhodi ze ich naslo. Pouzivam ho uz asi ten mesiac. Predtym od bio . Secko islo . Staci miranda , a icq.dll od BM a ide to (doplnam nie secky klienti funguju , secky tie sitove ale idu tipu icq lite a icq pro ci jak sa im nadava)
Este doplnim oficial sa ale JOE , k tomuto modu nako nepriklana (tvorca orig ICQ pluginu pre mirandu) je to hack na server , a taktiez , treba im dat trochu sukromia. (Ale napriklad mal som taketoho xlapika kt som potreboval a ten nevedel de sa da na online namiesto invisible takze tam som to vyuzil , teraz uz len provokovat kamosov co sa stu skryt :-) )
PG
Junior

Odeslat příspěvekod lynn.cz 25. 4. 2006 09:51

a tady je i návod na zprovoznění formou rozhovoru
http://www.miranda.cz/forum/viewtopic.php?t=1738
...na povídání používám jabber, proč tu na něj ještě není kolonka?
lynn.cz
Junior

Odeslat příspěvekod christian 25. 4. 2006 10:51

Koukam,ze pak stav invisible ztraci svuj vyznam kdyz vas kazdej vidi :D

PG: JOE je take krajan :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod nexik (novy) 25. 4. 2006 11:17

to jste vsichni takovi zoufalci ze se musite vnucovat lidem co nechtej abyste je videli? :shock:
Sluníčko svítí a to nám stačí...
nexik (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod sunnyday 25. 4. 2006 11:36

Neviem co tu riesite... ak potrebujem niekomu napisat, tak mu napisem tak ci tak, ka dotycna osoba napriek invisible s nim komununikovat, tak nemusi, ak bude otravovat stale, tak ho prasknem do ignore listu a je pokoj...
Neviem ako to je s Mirandou, nieco podobne bolo v SIM ICQ klientovi ale po poslednej uprave na serveroch sa tento bug odstranil, minimalne v sim to uz nefunguje.
sunnyday
Junior

Odeslat příspěvekod SUNDEVIL(smazano) 25. 4. 2006 11:49

neni to jedno sem porad online a stejnak nejsem u kompu tak co resi stav jako invisible atd
SUNDEVIL(smazano)
Kolemjdoucí

Další stránka