ICQ - lze videt invisible lidi?

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod suk 6. 8. 2005 17:01

Kdyz je nekdo invisible tak pokud mi nenapise tak ho vidim jako offline a zajimalo by me jestli existuje nejakej spusob jak zistit jestli je opravdu offline nebo jen invisible...

// Howard - upraven nazev
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod e-Jirka 6. 8. 2005 17:03

Pokud mas mirandu tak na to existuje nejakej plugin - invisible lidi pak vidis sede.
Life is not an exact science, it is an art.
e-Jirka
Junior

Odeslat příspěvekod penemy 6. 8. 2005 17:05

skus Mirandu
http://www.miranda-im.org
http://miranda.czweb.org/board.php
este na to existuje nejaky stary program, ale to je zbytocnost, Miranda je pohodovy multiprotokolovy IM klient, kde si das funkcie, ktore potrebujes ty sam.. (to mi nieco pripomina)
ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany..
penemy
Junior

Odeslat příspěvekod penemy 6. 8. 2005 17:08

ten plugin je vlastne dll kniznica, ktorou nahradis originalny plugin pre ICQ protokol. ked si das vyhladat ISee (to je ten plugin), tak zarucene nieco najdes
penemy
Junior

Odeslat příspěvekod igo 6. 8. 2005 17:35

penemy píše:ten plugin je vlastne dll kniznica, ktorou nahradis originalny plugin pre ICQ protokol. ked si das vyhladat ISee (to je ten plugin), tak zarucene nieco najdes

nefunguje to
igo
Junior

Odeslat příspěvekod adams 6. 8. 2005 17:36

jenže... ICQ.com proti tomuto hackování protokolu asi něco má, protože vždycky po objevení nějaké díry udělají záplatu. Poslední plugin co jsem zkoušel nechodil, a softíky hlásily jako invisible lidi, co byly offline. A to pak vede k nepříjemným nedorozumněním. Starší softy jsou uplně mimo, a jestli najdete něco mladšího jednoho měsíce :|
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Patrix 6. 8. 2005 18:23

Když je nekdo invis tak si zrejme nepreje byt videt, tak se to nesnaz zmenit :twisted:
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod suk 6. 8. 2005 18:24

Patrix píše:Když je nekdo invis tak si zrejme nepreje byt videt, tak se to nesnaz zmenit :twisted:>/quote]

No nepreje byt viden...tenhle clovek kdyz je invisibl a napisu mu tak vetsinou odpovi ale kdyz pak dobu je pryc a ja prihlasi se tak mu pride hafo vzkazu..
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod penemy 6. 8. 2005 18:39

myslym, ze to bude teraz s tou viditelnou neviditelnostou trosku problem, doteraz to fungovalo stabilne, ale v poslednom obdobi sa to trosku se..
skus to stiahnut z http://etplanet.com/bio/miranda/ ale nerucim za to..
penemy
Junior

Odeslat příspěvekod adams 6. 8. 2005 18:53

Ano, jediná možnost jak se to dalo kloudně zjistit zůstala asi zpráva. Bohužel po takovém testování zůstávají stopy. Třeba z mirandy mi nedorazí offline mesage a vynadá mi to. Když mi to nevynadá, beru to jako že je online, protože dorazila.
-
adams
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Xicht 6. 8. 2005 19:14

Ja pouzivam softik, jmenuje se to USCA2004 ale trvalo mi najit ho na GOOGLE asi 2 minuty...takze autore... ;)
Palm Tungsten E + Motorola mpx200 + 2x128 SD
Xicht
Junior

Odeslat příspěvekod igo 6. 8. 2005 19:34

Xicht píše:Ja pouzivam softik, jmenuje se to USCA2004 ale trvalo mi najit ho na GOOGLE asi 2 minuty...takze autore... ;)

aj ked je user offline pise mi invisible
mimochodom nepripaja sa to na icq server
ozaj a este nieco, kym som ho nasiel trvalo mi to asi 10 sekund :-B
igo
Junior

Odeslat příspěvekod Xicht 6. 8. 2005 21:41

igo píše:
Xicht píše:Ja pouzivam softik, jmenuje se to USCA2004 ale trvalo mi najit ho na GOOGLE asi 2 minuty...takze autore... ;)

Hmm mne teda funguje normalne, testoval jsem to na sobe i na znamych tak teda nevim.. :-?
Palm Tungsten E + Motorola mpx200 + 2x128 SD
Xicht
Junior

Odeslat příspěvekod igo 6. 8. 2005 22:08

Xicht píše:
igo píše:

Hmm mne teda funguje normalne, testoval jsem to na sobe i na znamych tak teda nevim.. :-?

aj ja
igo
Junior

Odeslat příspěvekod X123 9. 8. 2005 10:11

USCA2004: Taky už mi přestal fugovat... Kdo byl offline tak program psal invisible... Fungoval dobře, ale asi před měsícem konec... :-(
X123
Junior

Další stránka