IE6 - Uložení webových stránek

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Martin76 20. 11. 2005 00:10

Mám takový problém. Normálně, když dáte v IE6 uložit jako, objeví se vám 4 nabídky (úplná webová stránka, html, txt a archiv). Jenže mě se z ničeho nic "vymazaly" 2 položky z tohoto menu a to uložit jako úplnou webovou stránku a do archivu. Mohu stránky ukládat jen jako html nebo txt. Projel jsem PC všemi možnými kontrolami a testy. Chyba se stala zřejmě v registru, ale nevím, kde přesně.
Jinak vím, že jsou i jiná řešení, než-li opravit registr, a to ukládat stránky pomocí nějakého download manažéru (např. net transport), nebo v jiném prohlížeči (např. FF). Ale pokud zná někdo, jak to napravit přímo v IE, budu rád.
Pozn: vracet se pomocí obnovení systému vzhledem k množství nainstalovaných programů a nastavení se mi nechce, rovněž přeinstalování IE6 nepomohlo.
Martin76
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kokos 20. 11. 2005 00:44

no... trebas ten odkaz neodkazuje na neco co by se jako úplná webová stránka nebo archiv dalo ulozit... a nebo jsi proste chytil nejaky vir ktery ti to zmenil.. u IE je to vic nez pravdepodobne:)) mozna pri dointalovani zaplat se ti to tam zase objevi
kokos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Gentleman 20. 11. 2005 02:18

Za radu nemohu ručit, jelikož není z mé vlastní zkušenosti, ale pokud se nemýlím, někdy už se tu něco podobného řešilo a stačilo vymazat historii prohlížeče, cookies a Dočasné soubory internetu v Nástroje - Možnosti internetu na kartě Obecné.

Ale jak říkám - neručím za to, že to pomůže... :oops: :wink:
...slušnost a morálka nejsou jen slova...
Mr.Gentleman
Junior

Odeslat příspěvekod Moski 23. 11. 2005 10:09

Ty chces povedat ze cez IE sa daju stahovat cele stranky napr.komplet referaty na 1-krat
Moski
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod christian 23. 11. 2005 15:30

2Moski: Ne tim chtel rict, ze se ulozi stranka i s potrebnymi obrazky do jednoho archivu *.mht. Na stahovani webu i s podstrankami a obrazky musis pouzit treba WinHTTTrack nebo Teleport Pro...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior