[CSS] Stránkování katalogu

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod libris 23. 2. 2006 10:39

Ahoj, může mi prosím někdo poradit jak odstránkovat katalog? Konkrétně http://www.agenturamk.cz/zajac/cs/index.php?p=sedla.

Klient si chce vytisknout celý katalog, ale nechce se mi dobře odstránkovat. Poslední 3 fotky se mi zobrazují při tisku jen poloviční. Zkoušel jsem tam dávat i více fotek, ale ty se už nezobrazují vůbec. Nevím jak to vyřešit. Vše beru z databáze a jednotlivé kostičky zarovnávám pomocí float: left;

Zde uvádím zdrojový kód jak to vy pisuju do stránky:

Kód: Vybrat vše
<div align="center">
   <img src="../images/lpruh_nadpis.gif" /><span class="nadpis"><img src="../images/nadpisycs/sedla.gif" border="0" /></span><img src="../images/ppruh_dadpis.gif" />
<?php
$q=mysql_query("SELECT V.id, V.id_skupina, V.obj_cislo, V.jmeno, S.*, F.id, F.id_vyrobek
FROM vyrobky V,  skupina S LEFT JOIN fotos F
ON (V.id=F.id_vyrobek)
WHERE (V.id_skupina=S.id_skupina) AND (S.skupina='SEDLA')
GROUP BY V.obj_cislo");
while($r=mysql_fetch_array($q)):
?>
<div class="karta-left">
   <div class="karta-hlavicka"><?php echo $r["jmeno"]; ?></div>
   <div class="karta-obr"><a href="detail.php?id_skupina=<?php echo $r["id_skupina"];?>&id=<?php echo $r[0];?>" target="_blank"><img src="../fotos_vyrobky/small_<?php echo $r["id"]?>.jpg" border="0"></a></div>
   <div class="karta-paticka">obj. č.: <?php echo $r["obj_cislo"]; ?> </div>
</div>
<?php endwhile; ?>

<div class="odstrankovani"></div>
<div style="clear:left;"></div>
</div>
[
Dole jak je <div class="odstankovani"></div> jsem v css nastavil
Kód: Vybrat vše
.odstrankovani{
   page-break-after: auto;
   page-break-before: auto;
}
ale vůbec to nepomohlo.

díky
libris
Junior

Odeslat příspěvekod Lemur 25. 2. 2006 01:16

Doporucuji resit strankovani spise na strane serveru, naspr pomoci modifikace SQL dotazu typu "select <sloupce> from <databaze> limit <zacatek>, <pocet>". CSS pro tisk jsou velmi spatne podporovane a pokud funguji, tak vetsinou jen u textu.
Lemur
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukáš Mach 25. 2. 2006 01:31

S podporou page-break-... je to v prohlizecich tak trosku spatne, viz moje testovaci stranka http://www.sweb.cz/machweb/prohlizece/page-break.html

Reseni je rict klientovi, ze na tisk je PDF...
I still trust Half-blood Prince.
Lukáš Mach
Junior
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků