Ako zmenit IP adresu?

Poskytovatelé a technologie, dial-up, ADSL, kabel, optika, bezdrátové připojení

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Thelonius 29. 5. 2006 09:25

Nazdar, mam Flat mini od Nextry a potreboval by som z casu na cas zmenit ip-cku. Len si nie som isty ci ju mam dynamicku nakolko sa vzdy z casu na cas zmeni, ale sama od seba (restart modemu ani ipconfig release+renew nepomaha). Minule som ale restartoval modem, na prvy krat sa mu nepodarilo pripojit a po opatovnom restarte mal uz inu ip-cku. Vedel by mi niekto poradit ako ip zmenit?
Thelonius
Junior

Odeslat příspěvekod theKing 29. 5. 2006 13:50

odpojit a pockat az si tvoji ip leasne nekdo jiny. to se muze stat za chvili nebo za dlooouho, podle toho v jake jsi casti leasetimu.
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod theKing 29. 5. 2006 13:51

i kdyz zrovna nextra dava myslim pevnou ip vsem. mozna ne u nizsich tarifu.
theKing
Junior

Odeslat příspěvekod Andreas 29. 5. 2006 14:12

poradit se neda no. Mas-li dynamickou IP, tak to muze skutecne trvat par sekund a taky par hodin nebo dni, zalezi to na tom, kdy si tvou volnou IP veme jiny modem. Respektive kdy mu bude prirazena...
Takze vypnout modem, cekat...cekat... a zkusit :)
Andreas
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 29. 5. 2006 22:47

Nebo použít proxy ...

http://www.samair.ru/proxy/

http://www.cybersyndrome.net/pla.html

IE > nástroje > možnosti internetu > připojení > nastavení místní sítě > server proxy > vyplnit x.x.x.x dle vybraného proxy serveru a vedle zadat port (anonymní proxy je bezpečnější proti zjištění vaší skutečné IP)
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod ruby 29. 5. 2006 23:04

anonymne proxy su mozno bezpecnejsie, ale co som sa ja s takymi stretol tak su hrozne pomale.
ruby
Junior

Odeslat příspěvekod Vortex 16. 9. 2006 16:56

nejlepší je HideIp prográmek, tam si nastavíš co chceš ;)
Moře bez vln nevychová zkušené námořníky.
Vortex
Junior

Odeslat příspěvekod konspirator 24. 9. 2006 21:38

Nemate nahodou niekto skusenost s programom AnGuest Professional v4.00 mne to nejak nefunguje.
Dik za rady.
konspirator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.stephano771 13. 5. 2012 10:08

Dobry den Chtel bych se zeptat na zmenu ip adresy , existuje nejaky program ktery zmeni vasi koncovou ip ? Muj problem je ze ziju v Irsku a kdyz chci sledovat hokej na ct 4 tak mi to napise ze program lze sledovat jen na uzemi cr tak s chci zeptat jestli existuje neco co by zmenilo moji ip aby si server ct myslel ze jsem na uzemi cr predem dekuji za odpoved
dj.stephano771
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 13. 5. 2012 10:13

k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod harrym 13. 5. 2012 10:15

dj: Pochybuji o tom, že jsou free proxyny nebo VPNka tak rychlá, aby byla schopná streamovat video. Pro tebe bude nejlepší, když si záznam toho hokeje najdeš na nějakým serveru, např. na uloz.to. Podle mě to tam tak do 24h musí být.
Core i3-10100F 4.3Ghz/1020mV (undervolting - CPU Lite Load mode1 + offset -20mV); MSI B460M Pro; ADATA XPG Gammix D10 2x8GB; Zotac GTX 1050 Ti Mini; Kingston A2000 1TB; WD10EZRX 1GB; DVDRW Samsung SH-S223C; SS-350ET activePFC. Idle=30W, OCCT burn=151W
harrym
Junior