odobratie svojho icq kontaktu od ineho uzivatela..

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod divotvorca 2. 7. 2006 20:55

prepacte ak je to hlupa otazka...pouzivam mirandu a ta ma moznost odobrat svoj kontakt od ineho uzivatela...ale nemam pocit ze to funguje...chcel by som s preto spytat ako a ci vobec to je mozne?..
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 2. 7. 2006 21:05

jen za určité kombinace velmi specifických okolností...

jinými slovy, v praxi na to momentálně zapomeň...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod divotvorca 2. 7. 2006 21:08

iked je neaka moznost...mozes mi to neako priblizit?...
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 2. 7. 2006 21:08

Opatrně se k němu vloupej, zapni PC a svůj kontakt smaž ... :lol:
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod divotvorca 2. 7. 2006 21:09

X píše:Opatrně se k němu vloupej, zapni PC a svůj kontakt smaž ... :lol: /quote]

tak toto je moznost v praxi nerealizovatelneňa... :cry:
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod X__ 2. 7. 2006 21:13

Když na něho aplikuješ, aby jsi pro něj byl stále neviditelný, tak je to, jako by tě neměl, ne?
年度新入社員入社式、社長あいさつの概要を掲載しました。
X__
Dočasný BAN

Odeslat příspěvekod a 2. 7. 2006 21:23

jedine co ma napada, ze ho kompletne zablokovat(spravy, online notifikaciu..). on si ta casom, ako mrtvy kontakt, zmaze sam
a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lexx 2. 7. 2006 21:45

Jde to, můžeš se smazat z contact listu jiného uživatele:
Potřebuješ Mirandu a opět zázračný ICQ.dll od Big Muscleho, pak stačí jen "Odvolat autorizaci". Tímto se smažeš z jeho contact listu (z ICQ serveru) - takže pokud tě má např. uloženýho v Mirandě na svym compu, ttak to fungovat nebude. Pokud ten druhý používá např klasické ICQ5, fungovat to bude ;-)
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 2. 7. 2006 21:49

Lexx píše:Jde to, můžeš se smazat z contact listu jiného uživatele:
Potřebuješ Mirandu a opět zázračný ICQ.dll od Big Muscleho, pak stačí jen "Odvolat autorizaci". Tímto se smažeš z jeho contact listu (z ICQ serveru) - takže pokud tě má např. uloženýho v Mirandě na svym compu, ttak to fungovat nebude. Pokud ten druhý používá např klasické ICQ5, fungovat to bude ;-) /quote]

poprosim ta..kde to stiahnem?...staci ak vymazem svoju knihovnu icq.dll a nahradim vyssie spomenitou?...
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 2. 7. 2006 21:51

Přesně tak ;-) Tenhle plugin najdeš zde: http://www.home.karneval.cz/01027053/Mi ... daPack.rar - jen to rozbal a ve složce Plugins najdeš ICQ.dll, kterej si hodíš do svých pluginů...
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 2. 7. 2006 22:03

no nejde to tak ako vravis..ale budem teda pouzivat ten muscle pack...hadam to bude dobre..
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 2. 7. 2006 22:29

Sakriš, tak to fakt nevim, kde je zakopán pes... Zkus jeho pack, snad to půjde. Já ho nepoužívám a už si nevzpomínám, jestli se tehdy nemělo něco někde nastavit, povolit apod. :-(
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 2. 7. 2006 23:00

jak řekl Lexx, ikdyž to nebylo úplně přesný, tak sám už teď vidíš, že je to závislý přesně na těch "velmi specifických okolnostech"...

dejme tomu, že ICQ protokol umí zpracovat určitý vnější požadavek na smazání kontaktu ze serveru...originální ICQ klient po restartu tento kontakt buď už vůbec v seznamu nezobrazí, anebo ho zařadí do kontaktů, čekajících na autorizaci...takže považujme to za funkční...

v alternativních klientech je situace diametrálně odlišná...každej (nebo alespoň drtivá většina) si seznam kontaktů ukládá lokálně a povětšinou zcela nezávisle na serveru...pokud by ICQ protokol v těchto alternativních klientech uměl zpracovat vnější požadavek na smazání kontaktu, pak ho nejspíš smaže ze serveru, ale veškerej efekt bude pouze ten, že danej kontakt ztratí "autorizaci"...

a jak známo, alternativní klienti autorizaci sice zohledňují, ale nijak neuvádí do praxe ve smyslu restrikcí, zda je možné kontakt v seznamu mít, či ne...

čili shrnuto, dá se to jakž takž provádět ve směru:
miranda + "Big Muscle" ICQ protokol -> originální ICQ klient
popřípadě:
miranda + "Big Muscle" ICQ protokol -> miranda + "Big Muscle" ICQ protokol

jakákoliv jiná kombinace je jen funkčnost, pohybující se v rovině "v úterý a na podzim"...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod divotvorca 3. 7. 2006 13:09

nuz pouzil som to...respektive to prave testujem...ten 1 variant-miranda a icq...tak uvidim a podam hlasenie za ako..ale dufam ze to pojde..
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 3. 7. 2006 18:35

Tak...Pani vdaka za cenne rady a ochotu...uspesne sa mi to podaeilo zfunkcnit a funguje to ako to tu Lexx spomenul...tak este raz vdaka :D
today will be a good day
divotvorca
Junior

Další stránka