ICQ-odstranění svého kontaktu ze seznamu jiné osoby

Všechny ostatní programy, které nemají samostatnou sekci

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod fury_only 21. 2. 2007 14:00

Ahoj, je nějaká možnost, jak odstranit svoji notifikaci a tím se kompletně vymazat ze seznamu jiné osoby, co mě má uloženého v ICQ...?Myslím, že to šlo pomocí nějakého soft, ale nemohu najít... :-/
Poradí někdo...?thx
Rulezzz...!!!
fury_only
Junior

Odeslat příspěvekod r.polasek 21. 2. 2007 14:09

QIP to umí
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Junior

Odeslat příspěvekod .ParadoX. 21. 2. 2007 14:12

nebo miranda s icq.dll od BigMuscle :)
<? echo "hello world"; ?>
.ParadoX.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod includes 22. 2. 2007 00:16

r.polasek píše:QIP to umí
includes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Howard 22. 2. 2007 08:21

A jak přesně to má fungovat? Chcete říct, že dokážete odstranit svůj kontakt z mého seznamu? Řekl bych, že docela těžko, používám Trillian. Nebo jde o serverový kontaklist? Jestli to opravdu jde, není to vůbec dobrá funkce. Nikdo nemá právo dělat něco s mým kontaktlistem.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jackal 22. 2. 2007 08:26

To je sice pravda, ale když obtěžuješ někoho komu to není milé, tak to je jediná možnost jak se tě zbavit - neber to prosím osobně. :D :D
Mě se to stalo a díky QIPU, nejsem obtěžován. Funkce se jmenuje - Odstranit sebe z uživatelova seznamu a opravdu to tak funguje. :wink:

//Mývalice: Nepoužívej citaci, když reaguješ na předcházející příspěvek. Je to zbytečné. Jak citovat příspěvky, na které reagujete
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5
Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
Jackal
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymous 22. 2. 2007 09:46

Jediná možnost? A co ho prostě dát do ignore listu?
Anonymous

Odeslat příspěvekod btw 22. 2. 2007 10:13

Jde to i u mobilní verze Jimm, alespoň u té mé verze 051, několikrát vyzkoušeno :)
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Junior

Odeslat příspěvekod Epe 22. 2. 2007 11:00

.ParadoX. píše:nebo miranda s icq.dll od BigMuscle :)

jen tak pro zajimavost: stahl jsem Big Muscle's MirandaPack (jelikoz samotny dll jsem nenasel), ale neco jako smazat sam sebe jsem nenasel. poradis? dik ;)

//edit: tak uz jsem asi prisel jak na to: je to v kontextové nabídce kontaktu - odvolat autorizaci.

pro ostatni kdyby se chteli vzdelat: http://www.miranda.cz/forum/viewtopic.p ... =bigmuscle
Epe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spage 25. 2. 2007 21:20

ja jsem to u toho qipu zkousel, ale funguvalo mi to jenom u jednoho cloveka z peti, tak jsem se na to vykaslal... Jinak ta miranda to zvlada bezchybne?
I'm gonna fight 'em all
A nation army couldn't hold me back
They're gonna rip it off
Taking their time right behind my back
spage
Junior

Odeslat příspěvekod Epe 25. 2. 2007 22:09

ja to zkousel jen u jednoho cloveka co pouziva ICQ 5 a po prihlaseni me tam nemel.. Na vice lidech jsem to nezkousel. Ale pokud nekdo pouziva klienta, ktery ma kontakty na disku v profilu tak tam to asi moc ucinek mit nebude, maximalne tak na serveru (muj odhad).
Epe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 2. 2007 14:43

mne to funguje vzdy u kazdeho koho mazem.. a mazem vela ludi.. :D tam staci ze dany clovek sa odhlasi a prihlasi a som fuc.. ani nevie o tom.. ale naprikald taky qip ti vypize ze som sa odstranil...
anonymni

Odeslat příspěvekod michalh 26. 2. 2007 14:50

jj presne tak, ted jsem to zkousel qip-qip a ten to zahlasi, zkratka qip je dobrej :-)
michalh
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 2. 2007 17:10

rusi su rusi.. :D
anonymni

Odeslat příspěvekod Howard 27. 2. 2007 09:55

QIPáci ...zkuste si mě přidat a až vás autorizuju, tak zkuste se odstranit s mého listu, zajímá mě, co na to řekne Trillian 3.1 :)
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Další stránka