Komprese stažené web.stránky do EXE nebo CHM ??

Webdesign, HTML, CSS, Flash, PHP, ASP, .NET, JavaScript. Kritika www stránek na Smetišti.

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod greenh007 7. 4. 2007 11:57

když ve Firef.dám uložit jako 'Úplnou web.stránku', dostanu (např.) soubor zive.html, a k tomu adresář zive_soubory, ve kterém jsou obrázky k dané uložené stránce.
Potřeboval bych toto upravit (či spíše vpravit) do (nejlépe jednoho) souboru, který by jednoduše (např.jako spuštěním EXE) zobrazil (bez potřeby být právě On-Line na netu) tu kterou stránku.
Našel jsem program, který toto tlačí do formátu CHM, což by mi rovněž vyhovovalo, ale nedokážu ho přemluvit, aby k tomu přibalil i ty obrázky - takže po ťuknutí na zive.CHM se mi ukáže stránka, ale beze všeho obr.příslušenství ?
Mohl by mi někdo poradit program, kterým bych to dokázal ? Příp.pokud by někdo znal soft na ten CHM formát ? jmenuje se to Abee Chm Maker !
Děkuji
greenh007
Junior

Odeslat příspěvekod Lord Elrond4. 7. 4. 2007 18:22

Vyskúšaj WinHTTrack, stiahne stránku aj s "podstránkami", aj keď je pravda, že väčšinou stiahne aj mnoho ďalšieho balastu naviac. :) Občas sú ale stránky robené tak, že nejaký hyperlink sa odkazuje na stránku s cestou na web server, takže súbor požadovanej stránky si musíš nájsť manuálne na disku (ak si ho stiahol, samozrejme :) )...

Kód: Vybrat vše
http://www.httrack.com/page/2/en/index.html
Manželka posílá programátora nakoupit. Kup deset rohlíků a když budou mít vejce, kup jich 30. Programátor přijde do obchodu a povídá: "Máte vejce ?" "Ano, máme" odpoví prodavačka. "30 rohlíků, prosím."
Lord Elrond4.
Junior

Odeslat příspěvekod swm 7. 4. 2007 18:43

Neznam Firefox, ale z IE lze ulozit stranku do weboveho archivu .mht (jeden soubor, ktery obsahuje stranku i s obrazky).
swm
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymní 7. 4. 2007 18:56

Obvykle stačí
Kód: Vybrat vše
wget -R adresa
.
Anonymní
Junior